Як можна використовувати соєво-імбирний маринад?

Якщо ви хочете надати яскравий аромат та насичений смак стравам, вам варто використовувати соєво-імбирний маринад. Він підходить для курки, риби, свинини та навіть морепродуктів.

Крім того, соєвий маринад для курки вважається одним з найкращих, адже він надає особливий солодкуватий смак та пікантну гостроту. Також цей маринад можна використовувати як доповнення до рисової, гречаної або перлової каші.

Крильця барбекю в соєвому маринаді. Рецепт

Для приготування крилець нам потрібні наступні інгредієнти:

  • крильця – 10 шт;
  • мед – 2 ст.л.;
  • соєвий соус – 50 г;
  • часник – 3 зубчики;
  • кетчуп – 150 г;
  • сіль та перець за смаком.

Курячі крильця барбекю – це класична страва, яка готується на відкритому вогні. Крильця смакують у різних куточках світу, адже вони завжди мають запечену золоту медову скоринку з ароматом диму.

Як можна використовувати соєво-імбирний маринад?

Для приготування цієї страви не потрібно багато інгредієнтів, тільки крильця та смачний маринад. До того ж приготування крилець потрібно витратити мінімум часу та зусиль. Крильця барбекю – це ідеальний варіант для компанії, особливо для відпочинку на природі.

Спосіб приготування:

  • крильця спочатку потрібно гарно промити та висушити паперовим рушником; потім необхідно видалити зайву шкіру й відрізати тонкий кінчик; поміщаємо крила у ємність для маринування;
  • до крил додаємо сіль та перець (проте не варто забагато солі сипати, адже далі нам потрібно буде додати соєвий соус, який є солоним);
  • у ємність додаємо дві столових ложки меду (бажано, щоб він був рідким, адже це потрібно для того, щоб маринад вийшов однорідним);
  • до крилець додаємо 50 грамів соєвого соусу Торчин;
  • далі додаємо кетчуп Торчин Лагідний;
  • очищаємо 3 зубчики часнику та вичавлюємо їх у маринад, перемішуємо все між собою;
  • крильця потрібно залишити приблизно на 30 хвилин для того, щоб вони добре промаринувались (курка дуже швидко вбирає в себе маринад, тож вам не доведеться довго чекати);
  • готувати курячі крильця потрібно протягом 20-25 хвилин, перевертаючи з одного боку на інший кожних 5 хвилин;
  • подавати курячі крильця ідеально з кетчупом Торчин Лагідний або овочами.

А якщо ви хочете отримати більш насичений смак м’яса, залиште маринуватись крильця на цілу ніч. Не варто викладати їх занадто щільно один до одного на решітці, адже це не дасть їм добре просмажитись. Також не потрібно смажити їх на сильному вогні, адже вони просто згорять.

Температура для смаження не повинна бути занадто високою. Якщо у вас немає можливості готувати цю страву надворі, ви можете запекти крила у духовці.

 

Новини Вінниці