Збірник рецептур страв, рекомендованих для харчування дітей в школах і дитсадках
Рецептури для їдалень дитячих освітніх і оздоровчих закладів
У межах Стратегії реформування системи шкільного харчування підготовлено збірник рецептур страв, рекомендованих для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту.
Матеріали, представлені у цьому збірнику, розроблені відповідно до норм постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».
Збірник схвалено для використання в освітньому процесі та зареєстровано у Каталозі надання грифів навчальній літературі та навчальним програмам.
Автором посібника є Євген Клопотенко, шеф-кухар та ідеолог проекту з поліпшення культури харчування Cult Food.